Mim denkt mee...

MIM Design voor thuis..


In een huis gebeurt van álles! Wat betreft kinderen, koken, slapen en ontspannen. Bij elke ruimte hoort een plan. Samen met Mim Design wordt alles duidelijk en visueel gemaakt. Waar veel mensen wonen, zijn ook veel smaken samen. Waar iemand alleen is, wil je toch geborgenheid. Allerlei facetten die iets moois kunnen creëren. 

Thuis..

MIM Design voor uw bedrijf..

Uw bedrijf is uw passie. De mensen die er werken moeten zich er thuis voelen en enthousiast elke dag weer uitdragen waar uw bedrijf voor staat. Dat kan alleen als de inhoudt, de ruimte waarin gewerkt wordt, gepresenteerd wordt als open en eerlijk, en meegaat met zijn tijd. Elk seizoen een frisse blik, een nieuw idee ingevuld, of aangepast. Mim Design groeit mee met uw bedrijf.

Sfeer op het werk

MIM Design voor de toekomst..

Er wordt gebouwd, verhuisd, gerenoveerd, en dat vraagt voorbereiding. Vanaf de eerste schetsen wordt uw nieuwe plek meer werkelijkheid. Ik zie graag moodboards, tekeningen,  foto's en leef mee vanaf het eerste moment. 

Bouw of verbouwing

MIM Design voor maatwerk

Vaak zoeken we iets passends, net op die ene plek waar het zo nodig is. Modern of klassiek, een kast op maat voldoet aan al uw wensen. Niets hoeft standaard te zijn, uw eigen indelingen. Voor de hal of de slaapkamer, de garage of op zolder. De specialist werkt het uit, en maak alles op in 3D tekening, zodat het voor u duidelijk is hoe het gemaakt gaat worden. 

Maatkasten

MIM Design voor de trap

Een warm entree, wie wil dat nou niet. Dezelfde uitstraling waar u binnen zo aan werkte, dat moet toch ook uw welkom worden! Mim Design werkt nauw samen met Stairz Traprenovatie en kijkt samen met hun adviseurs naar een passende, slijtvaste en stijlvolle oplossing voor uw trap. En natuurlijk maken we het af met het schilderwerk, of verlichting. En een ook een RVS of gepoedercoate leuning behoort tot de mogelijkheden. En oh...de deur naar de woonkamer?...Staalframe-deuren in verschillende uitvoering mogelijk.