PRIMULA SKY HANGBOO

Standaard verzending 5 - 10 Weken

Met de HANGBOO haal je niet zomaar licht naar binnen.. Je haalt de natuur naar binnen in allerlei vormen. Het gevoel van de zon, een print vol natuurelementen en de stoere bamboestok maken deze designlamp uniek. Een kunstwerk voor aan het plafond. Haal de HANGBOO in huis en laat je kamer stralen! 
Prijs is incl. lamp.

Levertijden

 

Nadat je de Hangboo hebt besteld wordt deze speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij overproductie voorkomen en onze voetafdruk op deze aarde zo klein mogelijk houden.

De levertijd is 3-5 werkdagen. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Lengte: inclusief lamp 68 cm hoog.

Breedte: 70 cm

Productdetails

Created with Sketch.


 

Aluminium hangcirkel

De hangcirkel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Deze is aan beiden kanten voorzien van een unieke print. Samen met de zwarte kunststof kern geeft het een strakke uitstraling aan je interieur. 

 

Bamboe

De naam Hangboo zegt het al, de lamp bestaat grotendeels uit Bamboe! Dit mooie natuurproduct geeft een robuuste uitstraling aan de lamp. Elk stuk bamboe is anders. Laat je verrassen door de natuur!

 

Lamp

Deze unieke kleurrijke lamp maakt de Hangboo helemaal af. De bovenkant van de lamp is groen en verloopt naar transparant. De lamp is bewust gekozen op uitstraling en duurzaamheid. Deze LED lamp heeft een E27 fitting en geeft warm wit licht.

Branduren: 15000 | Voltage: 220-240 V