Mim denkt mee...


MIM Design voor thuis...


In een huis gebeurt van alles! Wat betreft kinderen, koken, slapen, werken en ontspannen. Bij elke ruimte hoort een plan. Samen met Mim Design wordt alles duidelijk en visueel gemaakt. Waar veel mensen wonen, zijn ook veel smaken samen. 

Thuis..

MIM Design voor uw bedrijf..

Uw bedrijf is uw passie. De mensen die er werken moeten zich er thuis voelen en enthousiast elke dag weer uitdragen waar uw bedrijf voor staat. Dat kan alleen als de inhoudt, de ruimte waarin gewerkt wordt, gepresenteerd wordt als open en eerlijk, en meegaat met zijn tijd. Elk seizoen een frisse blik, een nieuw idee ingevuld, of aangepast. Mim Design groeit mee met uw bedrijf.

Sfeer op het werk

MIM Design voor de toekomst..

Er wordt gebouwd, verhuisd, gerenoveerd, en dat vraagt voorbereiding. Vanaf de eerste schetsen wordt uw nieuwe plek meer werkelijkheid. Ik zie graag moodboards, tekeningen,  foto's en leef mee vanaf het eerste moment. 

Bouw of verbouwing

MIM Design voor maatwerk

Vaak zoeken we iets passends, net op die ene plek waar het zo nodig is. Modern of klassiek, een kast op maat voldoet aan al uw wensen. Niets hoeft standaard te zijn, uw eigen indelingen. Voor de hal of de slaapkamer, de garage of op zolder. De specialist werkt het uit, en maak alles op in 3D tekening, zodat het voor u duidelijk is hoe het gemaakt gaat worden. 

MIM Design voor de trap

Een warm entree, wie wil dat nou niet. Dezelfde uitstraling waar u binnen zo aan werkte, dat moet toch ook uw welkom worden! Mim Design werkt nauw samen met Stairz Traprenovatie en kijkt samen met hun adviseurs naar een passende, slijtvaste en stijlvolle oplossing voor uw trap. En natuurlijk maken we het af met het schilderwerk, of verlichting. En een ook een RVS of gepoeder-coate leuning en industriële deuren behoort tot de mogelijkheden.  

MIM Design Cinewall

Een wandopstelling met losse apparatuur toont rommelig. Vaak is bedrading wegwerken een probleem. Met een cinewall los je diverse problemen in één keer op en het oogt luxe in iedere woonkamer! Bovendien kan het bij een woonkamer met een lange wand de akoestiek verbeteren en een knusse zithoek creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos, qua indeling, maar ook in afwerking.